Dara Bubamara


Pogledajte potpuno novi video za pesmu Pogledom te skidam koju je Dara snimila sa Bojanom Bjelićem. Već sada je spot pogledalo više od 70 hiljada ljudi i uglavnom su komentari fantastični. Na spotu je radila produkcija Code, a vizuelno sve izgleda odlično i ovo je definitivno jedan od najboljih Darinih spotova u karijeri.
Read More …


Duetska pesma sa Bojanom Bjelićem pod nazivom Pogledom te skidam izlazi do 20. maja i za istu je urađen i video spot. U klipu koji se pojavio na YouTube-u možete videti jednu scenu iz spota i čuti refren nove pesme. Dara je za ovu priliku ponovo promenila imidž, pogledajte.
Read More …


Exkluzivno pogledajte video intervju koji je uradio Folk Portal tokom gostovanja u Zagrebu. U toku je velika turneja koja neprestano traje, koja se proširuje novim nastupima, koje možete pratiti na oficijalnom sajtu. Za tačno dve nedelje izlazi potpuno nova pesma sa Bojanom Bjelićem, a krajem leta, tačnije početkom septembra izlazi i potpuno novi cd Dare Bubamare.
Read More …


Pogledajte poslednje Darino prikazivanje u emisiji Exkluziv koja se emituje na Prvoj srpskoj televiziji. U video klipu možete videti fotografisanje za novi broj magazina Hello! koji možete naći u prodaji i u kome možete pročitati kompletan intervju sa Darom.
Read More …