Dara Bubamara


Pre nekoliko dana u Banja Luci više od dve trećine bile su devojke, što govori da su se žene posebno pronašle u pesmama. Dara je, kao i na svakom novom nastupu, pevala najviše nove pesme, ali bilo je i starijeg repertoara. Mi za Vas pripremamo posebna iznenađenja u narednom periodu, pa vam predlažemo, pratite nas i dalje.
Read More …


 Predstavljamo vam našu folk divu u specijalnom izdanju. Imate priliku da vidite da je Dara poslužila kao inspiracija za slikanje i to kod najvatrenijih fanova koji su nam dostavili svoje kreacije. Fotke su potpuno nove, a ovo je dobar znak da postoje oni koji stalno misle na svoju omiljenu zvezdu.


 Jedna slika prikazuje stajling iz 2007. a druga iz ove godine. Mnogi ljubitelji poklanjali su svoje crteže na nastupima, turnejama..pa je lepo da neke predstavimo ovde. Ni najmanje nisu bitni veliki pokloni, već i male stvari i trud čine život velikim.


Ovom prilikom pozdravljamo sve obožavatelje u ime fan club-a i zahvaljujemo se na podršci, a još veći poljubac dobijate od Dare, kojoj vaša pažnja mnogo znači.
Read More …


Dara Bubamara i njen suprug Milan Kesić proslavili su dvogodišnjicu braka i to na selu, kod Milanovih roditelja. Bila im je potrebna takva atmosfera, gde će se izdvojiti od očiju javnosti i uživati u lepim trenucima. Društvo im je pravio sin Konstantin, što im je bilo posebno zadovoljstvo. Jedno drugom kupili su lepe poklone, Šopardove munđuše za suprugu, a od nje-torba i novčanik iv sen loran za Milana.
Read More …


Poslednjih petnaestak dana, samo malo, pa se i Dara pomene u estradnim ratovima. Uglavnom su to posledice nekih prošlih rasprava i sukoba. Prvo je od strane direktora Grand-a dobila informaciju da se više neće pojavljivati u toj diskografskoj kući, zatim da je više neće biti na Pink-u, a poslednja izjava frontmena grupe Luna je sledeća: Ružno je što Dara Bubamara pljuje JK. Neka ona napravi sličan koncert, pa neka laje do sutra. Iza onog što je JK uradila treba da stoji - poštujem! Dara se naravno odbranila vrlo zanimljivim komentarima, koji su ostali zapaženi: A, to je onaj pevač što vrh peva?! Svi smo učili pevanje od njega, Bešlić i Haris i ja. Nemojte da me svađate sa takvom veličinom, ha-ha. Nadamo se da ćemo još malo uživati u vestima o karijeri, a ne da u člancima gde se pomilju treća lica, a pored njih Dara.
Read More …


U toku su nastupi u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini, a potom se turneja nastavlja u Belgiji, Nemačkoj i Sloveniji. Svuda se promovišu nove pesme, a publika već uveliko peva numere sa poslednjeg cd-a. Tokom avgusta Dara će pevati u ex Yu državama, a potom nastavlja put Evrope. U Srbiji pevaće u Ćićevcu i Staroj Pazovi.
Read More …


Mesec dana posle izlaska albuma za produkciju, koja nema medijsku pažnju televizije Pink, Dara je, kako nezvanično saznajemo, prekinula saradnju sa Pink-om. Pošto cd nije izašao za Grand, već za K::CN Records odluka čelnih ljudi je da Dara više ne peva u emisijama televizije koja prikazuje emisije Grand produkcije. Procena: Folk diva će i pored svega dobro opstati, bar tako možemo zaključiti, a što se tiče ove informacije izjavila je: Nisam ništa čula, moraću da proverim te informacije. Nisam znala da sam toliko moćna, pa se toliko prašine diže oko mene. Svašta!
Read More …