Dara Bubamara

 

Exkluzivno samo za sve najveće Darine fanove- Oficijalna reklama emitovana na tv DMSAT. Sada je sve sigurno-o5. jula izlazi specijalan broj časopisa Svet gde će se naći i novi album sa 12 potpuno novih pesama. Izdanje će se objaviti u produkciji K::CN Records, jer je ova kuća zadovoljila Darine kriterijume. Fan Club će u kategoriji TV Nastupi najaviti svako njeno gostovanje u emisijama-Pratite zbivanja i budite u toku! Spisak pesama postavićemo u rubrici Diskografija.
Read More …

 

Podsetimo se hita Trese mene ljubav, trese sa poslednjeg izdanja. Uradili smo Remix pesme-malo promenje ritam. Nadamo se da će Vam se dopasti. U skorijem periodu stiže officijalna reklama, koja će se naravno i ovde naći.
Read More …

 

Odgledajte premijerno oficijalnu kreaciju ovog Fan Cluba. Sada se nalazimo i na You Tube-u na web adresi www.youtube.com/user/DaraFanClub Pratite novosti i uživajte u exkluzinom materijalu pred-televizijske reklame naše Dare!
Read More …


I dok svi s nestrpljenjem očekujemo izlazak povratničkog cd-a, naša diva još uvek traži pravi kvalitet kuće koja će izdati njeno izdanje. 12 NOVIH PESAMA će uskoro ugledati svetlost dana, a produkcije koje očekuju prihvatanje ponude su: Grand, PGP RTS i Gold. Pogledajte! : Nova slika iznad ovog teksta (Exkluzivno)
Read More …

 

Pesme: Zidovi, Mami, mami, Prva do prve -Sveže sa našeg Oficijalnog kanala na You Tube-u stiže novi video i to megamix sa veoma dobrim pesmama koje su obeležile karijeru Dare Bubamare. Pesme prati ,,Glam,, stil-jako dobra prezentacija.
Read More …

 

Pesme: Ćuti, ne govori, Dodirni me, Košava sa dunava -u odlično dizajniranoj prezentaciji Blue Trax. Odlučila je da sve ostavli bez daha i uspeće ove sezone, a očekujemo da će cd biti bar približno dobar kao Megamix-ovi i sve pesme na istim.
Read More …


Iznenađenje kod fanova još uvek raste. Predhodni put smo postavili video klipove gostovanja na tv-u, a sada možete videti jednu od slika iz nove foto sesije Dare Bubamare za novi CD koji će najverovatnije, po poslednjim saznanjima, objaviti muzička kuća PGP RTS-a! Slika (gore) govori više od hiljadu reči-Uživajte u novitetima! Stiže drugačija Dara!
Read More …